Er gaat niets boven de hoge kwaliteit van een geweven Axminster

Axminster is een traditioneel geweven tapijt met een uniek weefproces. Al onze Axminster tapijten worden geweven met een 2-draads garen, een combinatie van 80% Britse & Nieuw-Zeelandse wol en 20% Polyamide. De samenstelling van het garen zorgt ervoor dat het tapijt ongelooflijk slijtvast en sterk is. Kenners weten dat er niets boven de hoge kwaliteit van een geweven Axminster gaat.

Topkwaliteit en pure luxe

De collectie is ontworpen voor onderscheidende interieurs en vormt een mix van verschillende sferen. Van stijlvol chic tot funky design. Van oh là là tot geometrisch strak. De vloer gaat gegarandeerd de aandacht krijgen. Topkwaliteit en pure luxe, dat is wat dit tapijt te bieden heeft. Het zal geen verrassing zijn dat dit tapijt lang mee gaat.

Een tijdloze klassieker

Door de kwaliteit en luxe uitstraling wordt Axminster tapijt veel gebruikt in monumenten en hotels. Axminster tapijt heeft een klassieke uitstraling, maar is ook uiterst geschikt voor moderne toepassingen. We hebben Axminster tapijt geproduceerd om historische vloeren te renoveren en terug te brengen in de originele staat. Maar ook in moderne hotels is Axminster tapijt een veelgevraagd product.

Design tool

Gebruikt onze handige online design tool om te kijken hoe jouw tapijt eruit komt te zien in je eigen kleurencombinatie. Je hebt de keuze uit 8 dessins en een kleurenpalet van 48 kleuren. Succes gegarandeerd!

Ontvang onze nieuwsbrief!

Blijf up-to-date met de laatste producten, projecten en nieuws van Donkersloot
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.